Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Toimin kelan vaativan lääkinnällisenkuntoutuksen avofysioterapian palvelujen tuottajana. Tyrvään Fysioterapian vastaanottotilat ovat esteettömät. Terapia tapahtuu joko vastaanotolla Tyrvään Fysioterapiassa, kotikäynteinä, kuntosalilla, koululla, päiväkodilla tai muualla yhteisesti sovitussa ympäristössä. Toimin yhteistyössä kuntoutujan lähiympäristön ja hoitavan tahon kanssa.

Vaativaa lääkinnällinen kuntoutus perustuu kuntoutussuunnitelmaan (KU 207) tai B-lausuntoon, joka on laadittu kuntoutujan hoidosta vastaavassa yksikössä. Kuntoutusta hakevan tulee laittaa myös oma kuntoutushakemus (KU 104) Kelaan.
Lisätietoja täältä: http://www.kela.fi/vaativa-laakinnallinen-kuntoutus

Fysioterapian perusteena on toimintakyvyn kartoitus, jonka pohjalta edetään suunnitelmalliseen harjoitteluun. Fysioterapiajaksolle luodaan tavoitteet (ICF-luokituksen mukaiset) yhteistyössä kuntoutujan kanssa. Huomioidaan arjessa toimiminen: kotona selviytyminen ja päivittäiset toiminnot, liikkuminen ja kodin ulkopuolella toimiminen, muut kehon toimintoihin vaikuttavat osatekijät sekä apuvälineiden käyttö ja tarve. Toimintakyvyn muutoksia seurataan mittauksin.
Käytössä myös MotoMed-harjoituslaite, joka on sähköavusteinen polkulaite ja soveltuu erinomaisesti mm. MS-, Parkinson ja erilaisten halvausasiakkaiden kuntoutukseen sekä ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämiseen.

Ota yhteyttä - kysy lisää

Yhteystiedot

Tyrvään Fysioterapia
 Puistokatu 11
38200 Sastamala

puh: 050 3301 358
email: ekimpanpaa@gmail.com

Elina Kimpanpää
Fysioterapeutti

Lataa CV
© 2020 Tyrvään Fysioterapia. All rights reserved.